Om Bloggen og mig

Intro

Jeg er ung pige som går i 3.g. På overfladen ligner mit liv og tilværelse nok de fleste andre unge menneskers tilværelse, men hvis man kigger mere inde bagved facaden gør det nok knapt så meget.

Om mig

Jeg er diagnosticeret med ADHD i middelsvær grad, GUA og ordblindhed. Jeg fik først diagnoserne ADHD og GUA da jeg var 14 år, hvilket har præget min barndom meget i en ret negativ retning.

Jeg er opvokset i en god resoursestærk og kærlig familie, og min familie støtter mig enormt meget.

Jeg vil gerne bevare noget anonymitet her på bloggen og derfor vil jeg ikke skrive så frygtligt meget om mit tidligere liv; hvor jeg har gået i skole, hvornår jeg flyttede til specialskole osv. Men hvis der er noget I er interesserede i er I meget velkomne til at skrive mig en besked (:

Hvorfor har jeg valgt at blogge? 

Ja, egenligt kan jeg ikke særlig godt lide at skrive, jeg skriver rodet og jeg er ikke vildt god til at skrive, men jeg har en masse på hjertet! Derfor håber jeg alligvel at I vil følge med i min blog og bærer over med at jeg måske ikke er den bedste skribent!

Jeg skriver nok hellere ikke så ofte nye blog indlæg, da jeg egenligt har et meget stresset liv, og derfor kommer der kun nye indlæg når jeg føler overskud.

Jeg håber bloggen vil være intersant for andre unge med dysfuntioner, forældre til børn med dysfutioner og andre der er interesserede i ADHD mv.

11 thoughts on “Om Bloggen og mig

 1. Freja

  Hej.
  Jeg fandt lige din blog, og det har hjulpet mig en del!
  Jeg skal starte på gymnasiet efter sommerferien, og jeg er rigtig nervøs. Jeg fik diagnosen ADHD, da jeg var 15 år, og jeg er nu 17 år. Jeg synes det har været ekstremt hårdt at leve med det, og har flere gange været gået helt ned. Jeg kender ingen der har ADHD, og alle dem jeg kender, mener at nu er jeg syg, fordi jeg har det. Jeg har ikke snakket med nogle der har det, eller på samme måde som mig, så det er rigtig rigtig rart for mig at læse din blog om det. Mange tak! Jeg følger dig hvert fald nu!
  Hilsen Freja

  Reply
  1. den ufokuserede Post author

   Hej Freja

   Det er jeg da super glad for at høre at det har hjulpet dig at læse min lille blog 🙂

   Hvis du har lyst kan vi også maile lidt sammen? Jeg føler mig nemlig også tit lidt alene med mine problemer.

   Har du allerede nu fået talt med din kommende skole om at du har Adhd og måske derfor brug for noget støtte og noget hensyntagen?

   Reply
   1. Freja

    Hej igen!
    Det vil jeg rigtig gerne!!
    Mange tak, det synes jeg er virkelig fedt at du gider!!
    Nej, desværre ikke. Min uuvejleder lovede et møde med gymnasiet, men pga lockout, skete det aldrig, så jeg er meget stresset ang det nu. Men jeg har tænkt mig at ringe til gymnasiet, eller hvert fald mine forældre.
    Ved ikke om du kan se min email, men her: frejafaxe@gmail.com
    Tak! 🙂

 2. kirsa kokhauge

  Hej.
  Sidder her en stille morgen og søger rundt på nettet for at finde hjælp til min datter, som igen har gemt sig under dynen da hun ikke magter at stå op dfor at gå i skole…
  Min datter blev lige før sommerferien udreds for adhd, gua og talblindhed, hun er 17 år og har det rigtig svært… Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg skriver, men det blev lige pludselig så genkendeligt det hele, som om det var min datter jeg sad og læste om.
  Lige nu står vi i ingenmandsland med en frustreret pige, som har en masse drømme som hun ser bliver mere og mere urealistiske at opnå. Vi, hendes nærmeste – famler rundt i blinde for at finde den rigtige hjælp til hende og os.
  Jeg vil følge din blog og håbe på det kan give os noget hjælp og indsigt.
  De bedste hilsner fra en mor.

  Reply
  1. den ufokuserede Post author

   Hej Kirsa

   Bliver helt ked af det på jeres vegne. Det er godt nok sent din datter er blevet udredt. Jeg har også haft det rigtigt dårligt da jeg var yngre især inden jeg blev udredt, men også i høj grad de første par år efter.

   Jeg håber I har eller snart får noget hjælp. Jeg vil også bare lige sige, at ingen nok havde regnet med da jeg fik min diagnose, at jeg nogensinde ville kunne komme til at gå i normal gymnasie klasse. I løbet af få år udviklede jeg mig meget, da jeg fik den rette hjælp. Så I skal ikke give helt op med din datters drømme! Hvad laver din datter nu?

   Iøvrigt kan man jo på flere forskellige måder tage en gymnasialuddannelse i sit eget tempo. Du er meget velkommen til at følge med på bloggen 🙂

   Reply
 3. Marie-Louise

  Hej 🙂
  Så faldt jeg lige over din spændende blog. Jeg har surfet lidt rundt på internettet.. og jeg leder efter unge med ADHD til mit mit speciale. Mit speciale handler i grove træk om at være ung med ADHD og hvordan man benytter/forholder sig til teknologien/sociale medier/etc. Jeg kunne godt tænke mig at komme i kontakt med dig, hvis du har lyst? 🙂 Din blog er rigtig fin og du har en god måde at formidle svære ting på!

  Hvis du har lyst til at høre nærmere, så smid mig en mail: malleguk@gmail.com
  Håber på at høre fra dig!

  Mvh Marie-Louise 🙂

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s