Det er ikke fordi jeg har glemt bloggen

Der er gået alt for lang tid siden jeg skrev sidst. Det skyldes mest af alt travlhed og stress. Jeg er også meget i tvivl, om hvad jeg skal skrive om fra mit liv, for at det er intersant for mine læsere. Det er jo en svær balance, da det ikke skal handle alt for meget om min hverdag og heller ikke kun om min diagnose, men en god blanding af hvordan det er for mig at leve med ADHD. Samtidig skal det hellere ikke være alt for personligt, da jeg gerne vil bevare min anonymitet.

Lige fortiden lider jeg vel lidt af det man kan kalde for en “livskrise”, da jeg jo lige er startet i 3.g. Jeg går meget og tænker over at nu er min “obligatoriske” skolegang snart ved at være slut (ved godt gymnasiet ikke er obligatorisk, men det er det jo efterhånden ved at være i et samfund som vores). Jeg er skræmt over at mit trygge liv med skole osv. er slut om under et år. For hvad skal jeg så?

Jeg ved i hvertfald at jeg ikke skal starte på en uddannelse lige efter, men ud og prøve noget andet. Det gør mig bare også lidt bange.

1 thought on “Det er ikke fordi jeg har glemt bloggen

 1. Den stille pige

  Velkommen tilbage 🙂
  Jeg synes du skal blogge om lige det du har lyst til – det er jo din blog 🙂
  Jeg blogger også om andet end autisme, selv om det er en “Aspergerblog”.

  Det er ikke rart at være bekymret for fremtiden. Men forhåbentlig finder du ud af, hvad du kunne tænke dig at lave, når du er færdig med gymnasiet. Der er jo mange muligheder, og du har jo altid mulighed for at vælge noget andet, hvis du finder ud af, at du ikke trives med dit førstevalg.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s